HOMESCAPES

 ¿VOLS VIURE A CASA TEVA LES EMOCIONS DELS JOCS D’ESCAPISME?

CODIGO BCN ha creat els “HOMESCAPES”, uns jocs que participen de les caracteristiques pròpies dels jocs d’escapisme ( resoldre proves, trovar codis, desxifrar enigmes, obrir capses) encara que, lògicament , amb alguns matissos ( ja que en aquest cas l’objectiu no es sortir d’una habitació, ni trobareu portes secretes ni mecanismos sofisticats)

En tots els   “HOMESCAPES” l’objectiu es el mateix: aturar el cronòmetre que es posarà en marxa al començament del joc i que es trova tancat en una caixa forta. El cronòmetre començarà marcant seixanta minuts i anirà corrent enrrera.

Com peculiaridat d’aquests jocs hi ha una important recompensa si aconseguiu aturar el cronòmetre abans que arribi a zero. Els minuts que marqui el cronòmetre quan l’atureu es convertirán en euros que us descontarem quan participeu en un altre “HOMESCAPE” ( si el cronòmetre marca 11’15” quan l’atureu, tindreu un descompte de 12 euros)

De momento podeu escollir entre dos “HOMESCAPES”: “ENIGMATIC CITIES” i “CRIMINALS”, tots dos  disponibles en català i castellà

 

dav

DURADA DEL JOC:  Una hora

 

PARTICIPANTS: Un únic equip format per un mínim de dos persones. No establim un número màxim d’integrants de l’equip, però es recomanable un màxim de 6 persones per garantir el dinamisme del joc. 

 

Si voleu competir entre diversos equips, consulteu els JOCS INDOOR  (“AMAZING WORLD MISTERY” i “MIND GAMES MARATHON”)

PREU: 60 € amb independència del número d’integrants del equip

El preu inclou portar-vos el joc al vostre domicili o al lloc que ens indiqueu( sempre a Barcelona o localitats próximes) i la presecia del game master per assessorar-vos i resoldre qualsevol dubte.

 

Per encargar el joc truqueu al 667 59 07 87 o envieu un correu electrònic a oriolcodigobcn@gmail.Es convenient que ho feu amb certa antelació per garantir la disponibilitat.