QUI SOM

QS

Som un grup d’entusiastes de tota mena de jocs, sobre tot els relacionats amb els enigmes, l’estratègia, el descobriment de pistes i la resolució de problemes de lògica. Aquesta afició ens va portar a crear diferents jocs de tota mena ja que no teniem prou amb els jocs existents.

També ens agrada molt Barcelona, una ciutat plena de llocs curiosos, edificis insòlits i racons desconeguts.

Fa més de deu anys que, combinant aquests dos aspectes (la dèria pels jocs i per Barcelona), vam posar en marxa BCNCONNECTION, un original joc “on line” del qual vam fer nou edicions. A l’hora vam continuar creant jocs, i vam començar a oferir els nostres productes a diferents empreses i entitats. D’aquesta primera època destaca PLAY BCN WIN NYC, un joc  encarregat per l’escola d’idiomes “BRITISH SUMMER” en el qual els participants havien de descobrir una sèrie de pistes amagades pels carrers de la ciutat.

L’èxit d’aquesta experiència ens va decidir a profunfitzar en els jocs urbans, i vam crear CODIGO BCN logo c, un joc que es desenvolupava pels carrers de Barcelona, i del qual es van fer 22 edicions. I ara hem introduït una sèrie de modificacions per fer aquests jocs més dinàmics i entretinguts amb els NOUS CODIGOS BCN.

Paral·lelament hem anat fent jocs per empresas amb la mateixa filosofia, empreses com MAPFRE, ATRAPALO, LA CAIXA, METROPOLITAN, BAYER  i jocs personalitzats per aniversaris, comiats de solter, etc.

La nostra activitat també l’ hem dirigit a dissenyar jocs per Ajuntaments (“L’ENIGMA SECRET D’ARENYS DE MUNT” i “CODEX CORVUS” -Corbera de Llobregat-), i jocs per eixos comercials (CODI 25 -eix comercial de la Sagrada Família-), dels quals ja portem cuatro edicions.