HOMESCAPES

 ¿VOLS VIURE A CASA TEVA LES EMOCIONS DELS JOCS D’ESCAPISME?

CODIGO BCN ha creat els “HOMESCAPES”, uns jocs que participen de les caracteristiques pròpies dels jocs d’escapisme (resoldre proves, trobar codis, desxifrar enigmes, obrir capses) encara que, lògicament, amb alguns matissos (ja que en aquest cas l’objectiu no es sortir d’una habitació, ni trobareu portes secretes ni mecanismes sofisticats).

En tots els   “HOMESCAPES” l’objectiu es el mateix: aturar el cronòmetre que es posarà en marxa al començament del joc i que es troba tancat en una caixa forta. El cronòmetre començarà marcant noranta minuts i anirà corrent enrrera.

Com a peculiaritat d’aquests jocs hi ha una important recompensa si aconseguiu aturar el cronòmetre abans de que arribi a zero. Els minuts que marqui el cronòmetre quan l’atureu es convertiran en euros que us descontarem quan participeu en un altre “HOMESCAPE” (si el cronòmetre marca 11’15” quan l’atureu, tindreu un descompte de 12 euros).

De moment podeu escollir entre dos “HOMESCAPES”: “ENIGMATIC CITIES” i “INTERPOL”, tots dos disponibles en català i castellà,

 

dav

DURADA DEL JOC:  90 minuts

 

PARTICIPANTS: Un únic equip format per un mínim de dues persones. No establim un número màxim d’integrants de l’equip, però es recomanable un màxim de 6 persones per garantir el dinamisme del joc. 

 

Si voleu competir entre diversos equips, consulteu els JOCS INDOOR  (“AMAZING WORLD MISTERY” i “MIND GAMES MARATHON”)

PREU: 60 € amb independència del número d’integrants del equip

El preu inclou portar-vos el joc al vostre domicili o al lloc que ens indiqueu (sempre a Barcelona o localitats próximes) i la presència del Game Master per assessorar-vos i resoldre qualsevol dubte.

 

Per reservar el joc truqueu o envieu un whatsapp al 667 59 07 87 o envieu un correu electrònic a oriolcodigobcn@gmail. Es convenient que ho feu amb certa antelació per garantir la disponibilitat.