JOCS INDOOR

A més a més dels jocs pels carrers de Barcelona, CODIGO BCN us ofereix un ampli ventall de jocs “indoor” que us portarem personalment al vostre domicili, a la vostra empresa o al lloc que ens indiqueu. Per més informació o per fer les reserves truqueu o envieu un whatsapp al telèfon 667 59 07 87

 

Tenim jocs de molts diferents formats i característiques.

 

  • Si sou un grup reduït i us agraden els jocs d’escapisme us recomanem els nostres “HOMESCAPES” (jocs que comparteixen les mecàniques i proves pròpies dels “escape room”, però amb l’avantatge que us portem el joc a casa i podeu determinar l’hora en què voleu jugar).

  • Si sou moltes persones, i voleu formar  diferents equips per competir entre vosaltres, podeu escollir “AMAZING WORLD MISTERY” o “MIND GAMES MARATHON”.  Atès  que aquests jocs permeten participar a un elevat número de jugadors, són especialment adients per a empreses.

  • I si sou moltes persones i voleu jugar tots junts amb l’objectiu de superar un autèntic repte, podeu tractar d’enfrontar-vos a THE BIG BRAIN CHALLENGE, un joc especialment dissenyat per a empreses i que constitueix una eficaç eina de “team building”.