The Big Brain Challenge

THE BIG BRAIN CHALLENGE és un producte exclusiu de CODIGO BCN dirigit a aquells que volguin  passar unes hores apassionants  posant a prova les diferents capacitats de la ment humana. Es tracta de un conjunt de jocs de diversa naturalesa presentats de manera atractiva i que tenen com a finalitat anar descobrint diferents dades fins arribar a la solució final. Us trobareu jocs de lògica, proves de enginy, passatemps, enigmes,  i altres reptes on haureu de posar a prova les dosis d’observació, la intuició, el sentit comú, la capacitat d’organització, etc.

El joc està dissenyat per a que hi participen un grup ampli de jugadors, i per les seves característiques és un producte especialment adient per a les empresas.  THE BIG BRAIN CHALLENGE és una eina ideal per potenciar el traball en equip i per cohesionar els grups, ja que per superar el repte no només es precís certa agudesa mental, sinó que és fundamental que el grup s’organitzi degudament (compartir la informació, ordenar les dades obtingudes, controlar el temps, determinar quins del integrants del grup són els més adients per resoldre una determinada prova,  etc.).

THE BIG BRAIN CHALLENGE és una experiència única i completament innovadora. Un joc divertit i original, i a l’hora, una eina per evaluar les diferents capacitats dels participants. La durada del joc estarà en funció, lógicament, del número d’integrants del grup, però el temps màxim que us donem per que arribeu a la solució final és de quatre hores.

Si us atreviu amb THE BIG BRAIN CHALLENGE, us portarem tot el material al lloc on vulgueu i el dia i hora que preferiu. Durant tot el joc hi haurà personal de CODIGO BCN per explicar-vos la seva mecànica, per resoldre els dubtes que pogueu tenir, o per ajudar-vos en algun cas puntual, així com per fer una avaluació del grup.

JOC DISPONIBLE EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÈS

DURADA DEL JOC:   QUATRE HORES

PARTICIPANTS:  Tots els jugadors integrararan un únic equip. Per les característiques del joc és recomanable que l’equip estigui format per, al menys, vint  (20) persones. I per tal de que tots els jugadors s’impliquin en el joc, i també per no dificultar las tasques organitzatives, recomenem un màxim de cinquants (50) participants.

PREU:  25 euros per persona

 

 

dav

dav

dav

dig

dav

Per reservar el joc o sol·licitar més informació podeu trucar al 667 59 07 87 o enviar un correu electrónic a oriolcodigobcn@gmail.com